Inceputul/Inception

Ideea acestui blog a aparut  in cadrul forumului ACCAII desfasurat la Chisinau la finele lui decembre.

Acest blog se vrea un blog alternativ. Un blog care ne-ar ajuta pe noi oamenii simpli sa ne descurcam reusit in fata problemelor cotidiene si a provocarilor din ce in ce mai multe si mai complexe. Sa ne definim, sa ne gasim, sa ne spalam de informatii si stereotipuri cizelate de mass-media si corporatii. Sa ne gasim pe noi, sa identificam acel fir conductor al umanitatii noastre. Sa trecem de la starea de consumator de bunuri, placeri, de politic, de stiri, la starea de ganditor, daca nu de mic creator.

 

Advertisements

About Idei pentru Viaţă

Sunt o persoana interesata de lucruri durabile, cel mai adesea realizate de oameni simpli, sau idei tot atat de simple dar in acelasi moment geniale. Consider ca Omul are acces la resurse, oportunitati si informatii, care nu le poate folosi. Imi pare rau ca astazi cei mai multi au drept scop banii. Aici mi-as dori sa ne invatam a trai altfel, a trai frumos din ceea ce avem, sa devenim mici creatori din marii consumatori care suntem la moment.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Inceputul/Inception

  1. Superb! Asta ca sa nu uit de a da calificative pina la urma. Un limbaj demn, simplu. Tematici diverse, dar care intriga. Urmeaza sa faci promovare la blog, nu neaparat sa se dea lumea cu ideile, ci sa cunoasca si o altfel de abordare. Apropo, citeam cu familia mea, cu nepoti, cartea lui Napoleon Savescu “Noi nu suntem urmasii Romei”, o alta abordare decit cea recunoscuta oficial. Cind unul dintre nepoti a incercat sa polemizeze pe seama abordarii oficiale, profesoara l-a taxat – “nu vorbi prostii!” Acum nepotul face masteratul in Franta.
    Gasesc important acest discernamint in selectarea subiectelor, incit ma simt dator sa salut aceasta initiativa a voastra, pentru ca acest blog face lumea sa citeasca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s