Părinţi naivi, copii morţi (via Bucovina Profundă)

Consider ca daca intr-adevar vaccinurile ar fi fost bune, astazi nu aveam atatea cazuri de cancer printre copii. E groaznic sa auzi CANCER LA COPII CHIAR BEBELUSI. Primul caz de autism a fost descris exact la un an dupa ce s-a pornit vaccinarea in masa. Intreb toti parintii care au copii autisti, ce ar fi preferat autismul sau riscul bolilor care majoritatea dintre ele sunt tratabile?
Este extrem de dureros sentimentul necunoasterii a ceea ce ti se serveste. Mai ales ca se serveste ca fiind totul extrem de bun, inofensiv, ba mai mult ca ceva care te ajuta in eradicarea unei probleme.

Părinţi naivi, copii morţi Părinţi naivi, copii morţi sursa: eufrosin.wordpress.com De ce ne vine atat de greu sa intelegem unele lucruri atat de simple? Vaccinurile ucid. Ne cramponam de sfaturile “expertilor”  alde’ Streinu-Cercel, medicul-mason, fara sa ne dam seama care sunt adevaratele interese ale falselor elite, vis-a-vis de copiii nostri. O stire calda, din 7 Martie:  TOKYO (AP) — Japonia a oprit temporar folosirea vaccinurilor provenite din Statele Unite, fabricat … Read More

via Bucovina Profundă

Advertisements

About Idei pentru Viaţă

Sunt o persoana interesata de lucruri durabile, cel mai adesea realizate de oameni simpli, sau idei tot atat de simple dar in acelasi moment geniale. Consider ca Omul are acces la resurse, oportunitati si informatii, care nu le poate folosi. Imi pare rau ca astazi cei mai multi au drept scop banii. Aici mi-as dori sa ne invatam a trai altfel, a trai frumos din ceea ce avem, sa devenim mici creatori din marii consumatori care suntem la moment.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s