MARE protest in Grecia impotriva documentelor biometrice. Peste 100.000 de greci alaturi de preotii lor au cerut oficialitatilor renuntarea la Cardul cetateanului (via † Apologeticum)

Ceeee? Undeee? Cuum?
Oare unde este presa noastra, cat si cea romaneasca si oricare alta, atunci cand se intampla un eveniment incorect politic? Discutii peste discutii despre nimicuri, ca Ghimpu o dansat cu nu stiu ce pustoace, ca Lupu si-o schimbat tigara, ca Filat si-a colorat perciunii. Orice, numai nu ce este important. De fapt as fi rea. Dau si stiri importante, protestele din Egipt si din tarile arabe.

Nu trebuie sa fii mare analist ca sa gasesti motiviatia de ce un protest este mediatizat si amplificat iar altul este ignorat pana la absurditate.

Ce nu le convine “cuiva” incat reusesc sa aduca toata presa si televiziunile (ca de aia suntem moldoveni, ca privim canale TV tocmai de la 3 tari, fara sa punem in calcul Transnistria si Ucraina) intr-o stare de mortaciune civica in popusoi, incat nici macar in mod ironic sau critic nu s-a amintit de aceste proteste. Si atunci unde e democratia, unde e dreptul la informare, la opinie… la viata.

In continuare va las pe voi sa vedeti motivatia iesirii a 100 000 de greci pentru a protesta.

MARE protest in Grecia impotriva documentelor biometrice. Peste 100.000 de greci alaturi de preotii lor au cerut oficialitatilor renuntarea la Cardul cetateanului Atena, 27 martie 2011, Pedio Areos si Piata Syntagma: Un nou protest impotriva actelor de identitate biometrice Pr. Nektarios Moulatsiotis Zeci de mii de oameni din multe parti ale Greciei au raspuns la apelurile Comisiei Panelene a Clericilor si Laicilor pentru Lupta impotriva Cardului Cetateanului si s-au adunat duminica, 27 martie 2011, in Pedio Areos, dupa care au mers in mars pasnic catre Parlamentul Elen. Estimarile cele mai modeste vorbesc … Read More

via † Apologeticum

Advertisements

About Idei pentru Viaţă

Sunt o persoana interesata de lucruri durabile, cel mai adesea realizate de oameni simpli, sau idei tot atat de simple dar in acelasi moment geniale. Consider ca Omul are acces la resurse, oportunitati si informatii, care nu le poate folosi. Imi pare rau ca astazi cei mai multi au drept scop banii. Aici mi-as dori sa ne invatam a trai altfel, a trai frumos din ceea ce avem, sa devenim mici creatori din marii consumatori care suntem la moment.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s