Mugur Vasiliu (despre „necesitatile” ce ne transforma in sclavi): Raspunsuri fara intrebări. Solutii fara probleme (via Saccsiv’s Weblog)

Citez din articolul Răspunsuri fără întrebări. Soluţii fără probleme.: În ciuda tuturor semnelor pe care ni le dă, din ce în ce mai insistent, realitatea de zi cu zi, ni se spune că lucrurile merg din ce în ce mai bine şi asta fiindcă există soluţii şi rezolvări pentru toate problemele, precum există răspunsuri pentru toate întrebările. Unul dintre lucrurile de mare greutate este să pui o întrebare pentru care să nu ţi se dea imediat răspunsul. M … Read More

via Saccsiv's Weblog

Advertisements

About Idei pentru Viaţă

Sunt o persoana interesata de lucruri durabile, cel mai adesea realizate de oameni simpli, sau idei tot atat de simple dar in acelasi moment geniale. Consider ca Omul are acces la resurse, oportunitati si informatii, care nu le poate folosi. Imi pare rau ca astazi cei mai multi au drept scop banii. Aici mi-as dori sa ne invatam a trai altfel, a trai frumos din ceea ce avem, sa devenim mici creatori din marii consumatori care suntem la moment.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s